Jongens C1 vs Schaerweijde C2

17-11-2014
Zaterdag speelde de jongens C1 tegen Schaerweijde jongens C2.

Schaerweijde begon vanaf de eerste seconde met felle druk, de eerste minuten konden we daar niet onderuit hockeyen. Even later hebben we toch gaatjes gevonden in hun verdediging en werd het 1-0 via een tip door de benen van de keeper.

Niet veel later werd de 2-0 gescoord door een backhand, wederom door de benen van de keeper. Tien minuten later werd de 3-0 binnengeschoten via een hard uit de loop geslagen backhand. Eén minuut voor rust scoorde Schaerweijde uit een strafcorner via de binnenkant van de paal.

Na rust begon Maarssen weer fel, creƫerde een corner, die er via een flats in ging: 4-1. Het werd spannend nadat Schaerweijde een strafbal benutte, maar Maarssen scoorde weer met een flats: 5-2. Schaerweijde scoorde de 5-3, waarna Maarssen de wedstrijd afsloot met de 6-3.