Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Nieuwe coördinator jongste jeugd - Randy van Schravendijk

13-11-2014
Nieuwsafbeelding
Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Randy van Schravendijk en ik ben sinds deze maand de nieuwe coördinator jongste jeugd bij MHV.

Ik woon in Maarssen, ben 45 jaar, getrouwd en heb 3 zoons van 14, 11 en 9 jaar.

Oorspronkelijk heb ik een logistieke achtergrond maar heb me omgeschoold tot sport- en bewegingsleider door een jaar geleden het CIOS af te ronden. Daarnaast heb ik veel ervaring in het voetbal, zowel als trainer en als coördinator F- en E pupillen. Ook heb ik behoorlijk wat ervaring in het organiseren en coördineren van sportactiviteiten. 

Met mijn ervaring hoop ik mijn bijdrage te leveren in het organiseren van de opleiding van de jongste hockey jeugd bij MHV. Hierbij zal uiteraard het spelplezier van de kinderen voorop komen te staan. 

Dit proberen wij met name te bereiken door het zo goed mogelijk verbeteren van de spelvaardigheden van de kinderen door middel van de trainingen en de wedstrijden. 

Hierbij kunnen uiteraard niet zonder de hulp van vrijwilligers en natuurlijk ook de ouders/verzorgers van de kinderen. Ook hier zal een belangrijk deel van mijn taak op komen te liggen.

Ik hoop dan op een plezierige tijd bij MHV en op een prettige samenwerking !

Met vriendelijke groet,
Randy van Schravendijk