Sponsoring van jeugdteams

12-10-2014
Nieuwsafbeelding

Verschillende MHV-jeugdteams worden gesponsord. Niet alleen door hoofdsponsor ABN AMRO, maar ook door een tweede sponsor die met logo op bijvoorbeeld een jas of trainingspak prijkt. Deze sponsor is in veel gevallen het bedrijf van een van de ouders. Dankzij deze sponsoring loopt de jeugd er trots en netjes bij. De desbetreffende sponsor krijgt er 'exposure' voor: zichtbaarheid op de zaterdagen en alle andere momenten dat de kleding gedragen wordt.

MHV Maarssen biedt sponsors deze mogelijkheid tot zichtbaarheid en vraagt als tegenprestatie een bijdrage aan de verenigingskas. Niet meer dan billijk en bovendien in ons aller belang. Deze verplichte sponsorbijdragen worden direct in de vereniging geïnvesteerd; daarmee betalen we velden, trainers, elektra, etc etc.

De jaarlijkse bijdrage van jeugdsponsors varieert van 100 euro bij de jongste jeugd tot 400 euro bij een lijnteam en staat los van kosten van kleding, bedrukking enzovoorts. De precieze kosten en heel veel meer informatie zijn na te lezen op de MHV-website: http://www.mhvmaarssen.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=sponsoring_sponsorworden&menu=4.

Mochten er in uw team sponsors actief zijn die nog geen sponsorbijdrage aan de verenigingskas betalen, dan vragen wij u hen met ons in contact te brengen. Een e-mail naar [email protected] volstaat. De sponsor ontvangt dan een factuur. Mochten er potentiële sponsors rondlopen bij uw team, dan kunt u hen attenderen op bovenstaande.

Sponsors zijn van harte welkom. Want zo doen we dat op MHV!

Sportieve groet,
Sponsorcommissie MHV Maarssen