Nieuws vanuit de zaalcommissie (belangrijke data!)

7-10-2014
Een record aan teams van MHV gaat dit jaar de zaal in! Het betreft 48 jeugdteams en 10 seniorenteams. De competitie loopt voor senioren, A, B, C en D jeugd van 6 december t/m 15 februari. De E-jeugd speelt in de periode van 10 januari t/m 15 februari.


De zaalcommissie is blij te kunnen melden dat voor alle jeugdteams A, B, C, en D gedurende 9 weken een uur zaalruimte per week beschikbaar is.
Voor de 8-tallen die een kleine competitie spelen, geldt dat zij ook gedurende 9 weken 2 uur in de zaal kunnen trainen.


De zaalcommissie en TC zijn nu in de laatste fase van het opstellen van het wintertrainingsschema (zowel in de zaal als op het veld). Als dit klaar is worden de coaches, trainers en managers geïnformeerd en valt het schema te vinden via de site (Hockey -> Trainingen). 

Vanaf dat moment kan er volgens een nader bekend te maken procedure ingetekend worden op nog beschikbare uren om een eventueel tweede zaaltraining te realiseren. 


Na de financiële ALV van 15 oktober, wordt bekend gemaakt welke kosten verbonden zijn aan het spelen in de zaal. Deze zullen naar verwachting nauwelijks anders zijn dan vorig seizoen.


 
Clinic voor 8-tallen en informatieavond 
 

Op 26 november van 16.00 tot 19.00 uur vindt de zaalclinic voor jongens en meisjes uit de 8-tallen in Safari plaats. Gedurende deze middag maken onze jongste zaalspelers kennis met het hockeyen in de zaal. 
 

Ook op 26 november, maar dan van 20.00 tot 22.00 uur, vindt de informatieavond voor coaches en managers plaats. Tijdens deze avond die in het clubgebouw plaats vindt, wordt informatie over de zaalcompetitie gedeeld en worden tegen een borg van 20,00 euro materialen (ballen/riempjes) uitgedeeld. Na een korte pauze volgt een uitleg over de verschillen tussen veld- en zaalhockey plaats. Hierbij zal de techniek en tactiek van het spelen in de zaal uitgebreid aan bod komen.