Even voorstellen – SportWays coördinatoren

10-9-2014

 

Het seizoen is alweer begonnen. Onze samenwerking met SportWays zal ook dit seizoen te merken zijn op de club. Elke week zal er op de maandag en de woensdag een coördinator van SportWays aanwezig zijn. Hierbij zullen wij de heren die jullie het seizoen 2014-2015 komen begeleiden introduceren.

 

Maandag:


 

Wie ben ik?

Ambrose op het Veld 25 jaar oud. Speler bij Alkmaar Heren 1. Vorig jaar ben ik al veel op MHV Maarssen geweest op de woensdagen. Daarnaast ben ik al twee jaar Technisch Directeur bij SportWays op de hockeykampen. Deze ervaringen zal ik meenemen om op MHV Maarssen een te gekke maandag neer te zetten. Ik studeer Sport Management & Ondernemen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam.

 

Wat kom ik doen?

Ik zal de trainingen voorbereiden op de maandag. De trainers instrueren voor de training begint en de trainers begeleiden tijdens het training geven. Hiermee probeer ik de trainers de juiste middelen aan te reiken en de spelers de juiste oefeningen om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

 

Wat is mijn ambitie het komende seizoen op MHV Maarssen?

Mijn ambitie is om de trainers de juiste oefeningen aan te reiken en veel vertrouwen te geven in het training geven. Waardoor de spelers uiteindelijk met meer plezier op het veld staan en beter worden.

 

Wat is mijn favoriete stick?

Adidas LX24 Carbon. Erg fijne balcontrole en je kunt er hard mee slaan.

 

Wie is mijn favoriete hockeyer op dit moment?

Robbert Kemperman (Nederlands elftal & Kampong). Fantastische techniek, hele mooie versnellingen en kan fantastische goals maken.

 

Welke trucjes kan ik je leren?

Genoeg trucjes. Kom bij mij langs en daag me uit. Kijken of ik de trucjes kan en ze bij jou kan verbeteren! Tot snel.

 

Woensdag:


 

Wie ben ik?

Jamie Kroukamp 30 jaar oud en geboren in Zuid-Afrika. Hockey is mijn passie. Toen ik geblesseerd raakte aan mijn rug als speler ben ik gaan coachen. Twee jaar geleden ben ik naar Nederland verhuist om mijn passie voor de hockeysport nog verder te ontwikkelen. Op dit moment ben ik assistent van Leiden Heren 1 en trainer coach van Leiden MA1. Voordat ik naar Nederland ben gekomen was ik in Zuid-Afrika jarenlang actief als video analist van het Nationale Heren team, met als hoogtepunt de Olympisch Spelen van Londen.

 

Wat kom ik doen?

Ik zal de trainingen voor de Benjamins, E & F voorbereiden op de woensdag. De trainers instrueren voor de training begint en de trainers begeleiden tijdens het training geven. Daarnaast zal ik inzetbaar zijn op aanvraag van de coaches in het derde blok om specialistische onderwerpen te komen geven. Dus willen jullie dat ik dat op woensdag bij jullie kom doen, laat het mij weten.

 
 

Wat is mijn ambitie het komende seizoen op MHV Maarssen?

De trainers de technische bagage meegeven, zodat zij deze kunnen overdragen aan de kinderen. Waardoor zij net zo veel van het spelletje kunnen gaan houden als ik dat doe. Mijn eerste twee doelstellingen zijn dan ook:

1.      Een hele goede structuur neerzetten, zodat iedereen weet wat er gebeurt en waar.

2.      De technische bagage van de trainers vergroten, zodat ze meer en duidelijker kunnen overbrengen op de kinderen.

 

Wat is mijn favoriete stick?

Princess A5. Het past perfect bij mijn manier van spelen en coachen.

 

Wie is mijn favoriete hockeyer op dit moment?

Austin Smith (Zuid-Afrikaans elftal & Den Bosch). Door heel hard te werken en toewijding kun je veel bereiken. Nu één van de beste spelers in de Hoofdklasse en dat voor een Zuid Afrikaan. Hele goede pass en verdedigend inzicht.

 

Welke trucjes kan ik je leren?

Hele slimme manieren om op het veld voordeel te halen. Positie keuzes en dingen die de scheidsrechters niet zullen zien…. Maar allemaal binnen de spelregels. Benieuwd? Kom maar bij me vragen.