Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Jubileum Shake Hands zeer geslaagd

1-7-2014
Nieuwsafbeelding

We kunnen met veel genoegen en met een grote glimlach op ons gezicht terugkijken op een geweldig weekend. Voor de 5e maal in Maarssen en 3e maal in Loenen werd afgelopen weekend het Shake Hands toernooi gehouden. Een unieke samenwerking tussen MHV Maarssen en Loenense MHC waar op een 1 daags hockeytoernooi op zaterdag de C jeugd ( 13-15 jaar ) en zondag de D jeugd (10-12 jaar) strijden om de meest sportieve prestatie. Totaal deden er 64 teams (1000 spelers) uit het hele land mee. Nadat zaterdag de eerste wedstrijden waren gespeeld kwam wethouder Vital van der Horst in Maarssen de jeugd toespreken. Hij benadrukte het belang van sportiviteit en respect in de sport.

Omdat het een jubileumjaar was hebben alle deelnemers een t-shirt gekregen met het Shake Hands logo erop. Dat deze creatief gedragen konden worden lieten met name de meisjesteams zien. Het was een prachtig gezicht om alle teams in verschillende kleuren t-shirts fanatiek over het veld te zien rennen. Naast de wedstrijden konden de hockeyers chillen met hun team, een teamfoto laten maken door een echte fotograaf, springen op het springkussen en strafballen nemen. Nieuw dit jaar konden teams instagramfoto’s en twitterberichten maken van het toernooi. Door #shakehands2014 te gebruiken kregen we op een groot scherm door middel van de foto’s en de berichten een indruk van de hele dag. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt door alle jongelui. Het team met de leukste foto en tweet werd beloond met een lekkere snoeptaart.

Na afloop kregen niet alleen de teams met de meeste punten een beker, maar ook de teams die het meest sportieve gedrag lieten zien. En bij de strafballencompetitie werden ook de keepers, die het meeste ballen tegen hielden, beloond met een beker.

Namens de commissie Shake Hands willen wij alle vrijwilligers, de barmedewerkers maar ook de ouders en de deelnemende teams super bedanken! Die glimlach die op ons gezicht staat heeft vooral te maken met het feit dat jullie hebben laten zien dat sportiviteit nog steeds op de voorgrond kan staan! Tot volgend jaar!