Nieuwe sponsor Naeld&, voor goedgeklede heren

27-6-2014
Nieuwsafbeelding

Nieuwe sponsor voor MHV Maarssen: Naeld& (spreek uit: naalden)

Naeld& is er voor heren die persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Voor heren die houden van een mooi product. Heren die de prijs belangrijk vinden maar zich niet blindstaren op goedkoop omdat ze weten dat 'value for money' belangrijker is dan duurkoop. Naeld& is voor heren die hun sociale leven belangrijker vinden dan kostbare tijd te verliezen aan winkelen. Naeld& is er ook voor die heren die zich realiseren dat goedgekleed zijn succes brengt in zowel het privé als in het zakelijke leven.

We kleden u graag voor zakelijk gebruik of speciale gelegenheden dmv onze maatkleding. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor elegante casual kleding.

Naeld& is niet afhankelijk van openingstijden! Om u de aandacht en privacy te geven die u verdient, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. U bent van harte welkom bij Naeld& dat gelegen is in Maarssen, langs de Vecht, en beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Olaf hoopt u binnenkort eens te mogen ontmoeten om u vrijblijvend de mogelijkheden te laten zien. 

www.naelden.nl
 

Speciaal voor MHV leden geeft Naeld& altijd € 10,- korting op Lacoste polo's.

Op de foto bij het nieuwe reclamebord van Naeld& op Veld 1, vnr: Jeroen Willem Klomps (voorzitter MHV), Olaf van Baal (eigenaar Naeld&) en Michiel van der Linde (Bestuurslid Sponsoring/Communicatie MHV)