Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Autobedrijf De Pijper Sponsor Actie

19-6-2014
Nieuwsafbeelding
Beste MHV’er, 

Graag nodigen wij je uit voor deelname aan een actie van één van onze sponsoren. Autobedrijf De Pijper uit Maarssen heeft namelijk voor onze vereniging een actie op touw gezet waarmee je als lid van MHV Maarssen de clubkas kan spekken en het kost je helemaal niets! 

Omdat voor veel verenigingen de sponsorinkomsten in deze economisch moeilijke tijd teruglopen, moet er creatief gedacht worden om toch inkomsten te genereren. Wij waren dan ook blij verrast toen wij door Autobedrijf De Pijper werden benaderd met een creatief idee voor een unieke sponsoractie die onze vereniging op een eenvoudige manier geld op kan leveren! 

De actie werkt als volgt: wanneer je je auto bij Autobedrijf de Pijper brengt voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, een APK keuring of een Aircocheck, krijg je een factuur. Stuur een kopie van deze factuur naar [email protected]. Gewoon een scan of een foto met de smartphone/tablet. Bij elke ingeleverde factuur ontvangt MHV Maarssen 10% van het totale factuurbedrag retour! 

Deze actie geldt niet alleen voor onderhoudsfacturen, maar ook voor autofacturen. 

Kortom, als je een nieuwe / gebruikte auto bij Autobedrijf de Pijper koopt, mag je ook hiervan een kopie aan de Sponsorcommissie mailen. Onze club zal vervolgens 5‰ ( 0,5% ) van het factuurbedrag retour krijgen! 

Deze actie is geldig voor leden, maar uiteraard ook voor de ouders van onze jeugdleden! En de kracht van deze actie is dat het voor jou als klant van Autobedrijf De Pijper geen extra kosten met zich meebrengt, maar wel extra opbrengsten voor onze vereniging oplevert. 

Wij hopen natuurlijk op jouw steun zodat wij een mooi bedrag bij elkaar terug kunnen krijgen. 

Met vriendelijke groet, 

Sponsorcommissie MHV Maarssen 


Autobedrijf de Pijper 
Straatweg 1A 
3604 BA Maarssen 
0346 - 57 14 54 
www.autobedrijfdepijper.nl