Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Selectietrainingen Dames 2

28-5-2014
Nieuwsafbeelding
Wij zoeken versterking voor aankomend seizoen! Ben jij op zoek naar een leuk team en vind je het belangrijk om lekker te kunnen hockeyen? Wie weet zijn wij dan wat voor jou. Dames 2 organiseert twee open selectietrainingen, waar iedereen welkom is en een kans maakt. Dus kom je uit de jeugd, een ander dames team of een andere club, meld je aan!

Over Dames 2

Dames 2 is een team die van gezelligheid houdt, met regelmatig teamuitjes en een drankje na de wedstrijd, maar ook vanaf volgend jaar een prestatieteam dus fanatiek hockeyen hoort er zeker bij. Wij trainen anderhalf uur per week (met trainer).


Wie: Iedereen is welkom

Wat: Selectiedagen

Wanneer: 24 juli en 21 augustus

Tijd: 19:30 tot 21.00

Waar: MHV Maarssen


Wij organiseren twee selectieavonden, het is de bedoeling dat je op beide avonden aanwezig bent. Kan je er niet bij zijn of maar op 1 avond, en wel geïnteresseerd, stuur dan alsnog een e-mail, dan zullen we kijken of we op een andere manier naar je selectie kunnen kijken.


Wil jij je aanmelden voor de selectietraining van Dames 2, stuur dan een e-mail naar Andrew (coach) ([email protected]) of Manouk (aanvoerder) ([email protected]). Vermeld daarbij je naam, positie en in welk team/club je gespeeld hebt.

We zien je graag op de selectietrainingen!


Dames 2